CABINA FOTO

Ce inseamna cabina foto?

Foto 10x15 cm nelimitat printate in seara petrecerii!!!!
Cabina Foto FNB este o metoda hazlie de a insufleti atmosfera de la nunta, botez, eveniment corporate, sau orice alta ocazie unde se aduna prietenii laolalta. Cabina va printa aproape instant (14 secunde) o fotografie care va contine un colaj de fotografii mai mici pe care le veti face atunci pe moment. Aceasta fotografie o puteti da invitatilor ca marturie la evenimentul vostru, facandu-l de neuitat in amintirea lor.Cabina foto vine cu accesorii haioase pe care noi le spunem propsuri, dar le puteti numi in orice fel, important e sa va aduca voia buna. In acest fel va puteti da frau liber imaginatiei alaturi de prietenii vostri, creeand un moment de neuitat.

INVITAȚII NUNTĂ ȘI BOTEZ

Invitatii nunta si botez:

Ai nevoie de invitatii pentru nunta ta? Cauti plicuri pentru bani din seara petrecerii? Noi va putem oferi invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani intr-o gama foarte variata de modele, toate personalizate dupa gusturile clientilor nostri. Alege modelul invitatiei, a plicului de bani, trimite-ne textul si in maxim 7 zile lucratoare acestea vor fi gata, iar livrarea se poate face prin predare directa in Bacau sau prin curier rapid in orice localitate.

FUM GREU

FUM GREU

Pentru ca dansul mirilor sa fie unul fantastic iar cei care va vor privi sa fie uimiti, v-am pregatit o optiune de fum greu, realizat din gheata carbonica cu ajutorul unui echipament profesional. Fumul greu impreuna cu luminile arhitecturale pot creea un efect incredibil in timpul dansului mirilor. De asemeni va putem colora fumul greu in ce culoare doriti cu ajutorul spoturilor colorate. De asemeni pe langa dansul mirilor va oferim si gheata carbonica pentru primirea invitatilor. Fumul greu nu lasa umezeala pe suprafata unde este dat. Nu are miros si nu este toxic.

ILUMINAT ARHITECTURAL

ILUMINAT ARHITECTURAL

Din 2017 am adaugat in portofoliul nostru de servicii si iluminatul arhitectural interior pentru orice tip de eveniment. Stim ca toata lumea va opta pentru cele mai bune servicii de decoratiuni pentru a avea un moment unic in viata lor, dar pentru a pune si mai bine in valoare acestea si a arata fantastic, noi cei de la FNB Events va putem colora evenimentul in orice culoare doriti folosind lumini profesionale arhitecturale. Nu te limita doar la sursa de lumina conventionala existenta in restaurant, ci gandeste-ti nunta ca pe un spectacol de lumina si culoare

CURSURI FESTIVE

CURSURI FESTIVE

BANCHETE

BANCHETE

FOTOGRAFII DE PRODUS

FOTOGRAFII DE PRODUS

Fotografii de Studio