Cine e FNB Events. Suntem o gasca de oameni veseli legati de o pasiune comuna…fotografia, chiar daca unii dintre noi au trecut de la imagini statice la imagini in miscare, pasiunea a ramas aceeasi, de a transmite prin imagini si filmulete emotiile si trairile tuturor.

Si pentru ca pasiunea noastra dorim sa o impartasim tuturor, am pus la cale FNB Events, si prin FNB Events dorim sa oferim servicii complete pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra nunta sau botez: servicii foto si video, invitatii de nunta si botez, cabina foto photoboot, fum greu la dansul mirilor, iluminat arhitectural, si de asemenea organizam cursuri festive si banchete pentru sfarsitul de an gimnazial si liceal: inchirieri robe absolvire, toci, esarfe, insigne, invitatii profesori, diplome absolvire, albume promotie.

Serviciile noastre nu se opresc numai la fotografiere si videografiere si am extins de-a lungul anilor astfel incat va oferim o gama larga de servicii conexe evenimentelor si anume: cabina foto (photobooth), invitatii de nunta, fum greu la dansul mirilor, iluminat arhitectural si nu in ultimul rand albume foto.

  • Fotografia.

Legat de fotografie, am transformat pasiunea pe care o aveam de mici cand faceam poze pentru prieteni, pozam pasarele, dealuri si animalute, in ceva prin care sa exprimam sentimentele si emotiile mirilor din cea mai fericita zi din viata lor. Ca dovada stau nenumaratele galerii de pe situl nostru cat si cele de pe facebook.

  • Videografia.

Stilul nostru in videografie este cat se poate de simplu, permitandu-ne sa exprimam cele mai frumoase emotii surprinse in cadrul unui eveniment. De la inceputurile noastre in videografie acum multi ani, am evoluat in continuu, aliniindu-ne in permanenta trendurilor in evenimente, cat si tehnologiei.

  • Cabina foto

Ce inseamna cabina foto? Foto 10×15 cm nelimitat printate in seara petrecerii!!!! Cabina Foto FNB este o metoda hazlie de a insufleti atmosfera de la nunta, botez, eveniment corporate, sau orice alta ocazie unde se aduna prietenii laolalta. Cabina va printa aproape instant (14 secunde) o fotografie care va contine un colaj de fotografii mai mici pe care le veti face atunci pe moment. Aceasta fotografie o puteti da invitatilor ca marturie la evenimentul vostru, facandu-l de neuitat in amintirea lor.

  • Invitatiile de nunta si botez

Ai nevoie de invitatii pentru nunta ta? Cauti plicuri pentru bani din seara petrecerii? Noi va putem oferi invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani intr-o gama foarte variata de modele, toate personalizate dupa gusturile clientilor nostri. Alege modelul invitatiei, a plicului de bani, trimite-ne textul si in maxim 7 zile lucratoare acestea vor fi gata, iar livrarea se poate face prin predare directa in Bacau sau prin curier rapid in orice localitate.

www.invitatiinuntabacau.ro

  • Fum greu la dansul mirilor

Pentru ca dansul mirilor sa fie unul fantastic iar cei care va vor privi sa fie uimiti, v-am pregatit o optiune de fum greu, realizat din gheata carbonica cu ajutorul unui echipament profesional.

  • Iluminat arhitectural

Cu ajutorul luminilor ambientale poti alege cum vei transforma intrarea in sala evenimentului sau chiar toata sala astfel incat sa arate exceptional, fie schimband culoarea peretilor sau doar luminand personalizat masa la care se afla persoanele sarbatorite sau principalii protagonisti ai respectivului eveniment.

  • Cursuri festive si banchete

FNB Events organizeaza festivitati de absolvire ce vor ramane pentru totdeauna in amintirea fiecaruia.  Avem pachete de inchirieri robe absolvire, toci, esarfe, insigne, invitatii profesori, diplome absolvire, albume promotie.